Jump to content

drakon

Members
  • Posts

    503
  • Joined

  • Last visited

About drakon

  • Birthday 05/11/1974

Recent Profile Visitors

1,975 profile views

drakon's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Reseno !!! Na moju srecu DB nije riknuo. Samo je na kompu koji sam prvo koristio neispravan COM port. Malo mi je bilo cudno jer je u pocetku ubacivanje bootlodera trajalo po 15-20 min. a zatim je skroz prestao da funkcionise. Promenim komp i sve odradi iz prve preko DRUMUP-a. Ne znam kako mu je uopste puko boot ali ...
  2. Kolega Muhec hoces da kazes da nista ne moze da se odradi i napravi da to ponovo funkcionise tj. da mogu samo da ga bacim u djubre !?
  3. Dakle da krenem redom. Pre neku noc mi je box ukocio u radu. Ujutru sam na prekidacu za napajanje iskljucio i ukljucio box nadajuci se da ce sve da odradi normalno. Medjutim na displeju mi je samo ispisao ERROR. Inace da naglasim da je box originalan. Mreza mu ne radi te je ubacivanje software-a preko toga nemoguca. Probao sam sa DREAMUP-om i to sa nekoiko verzija i na prvom pokretanju nema poruke error i krene ubacivanje bootloadera. Kada dodje do kraja DREAMUP ispisuje da je uspesno zavrsen flash ali ceka odgovor boxa i tu stane. Posle ponovnog pokretanja boxa opet javlja error. Posle nekoliko dana isprobavanja box vise ne reaguje ni na rs 232. Box sam cistio od prasine, skidao pazljivo sim i cistio kontakte ali ne pomaze nista. Prelistavao stranice na netu ali obicno pisu ovo sto sam ja uradio. Ima li neko ideju sta dalje raditi !?
×
×
  • Create New...